Alanbaşı Bağlar Ortaokulu

Vizyon: Biz Milli Eğitimin Temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilkeleri ışığında çağdaş ve milli bir eğitim anlayışıyla ,akademik başarının yanında bireysel farklılıkları zenginlik kaynağı olarak gören, insan sevgisini ve insana saygıyı, evrensel değerlerle birlikte benimseyen,görev ve sorumluluk bilinci içerisinde,hoş görü temelinde, düşünen, araştıran, sorgulayan,bireysel özelliklerini analiz etmiş,kişilik özelliklerine uygun var olan yeteneklerini geliştirebilen,çağın gerektirdiği bilişim teknolojilerine aşina olmuş,çok yönlü gelişimi amaçlamış, öğrenmeye ve öğrendiklerini tatbik etmeye istekli, özgüvenli,girişimci ve geleceğe güvenle bakabilen,milli ve manevi değerleri özümsemiş bireyler tetiştirip onları bir üst eğitim -öğretim kurumuna yönlendiren başarılı bir okul olmaktır.

Misyon: Misyonumuz;Milli Eğitim Temel Kanunlarına ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak; bizler okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek ,velilerimizin öğrenme sürecine daha aktif olarak katılmalarını sağlayarak, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip, araştıran, sorgulayan, kendini tanıyan ve sürekli yenileyen, bilgili, becerili,çok yönlü, kendine güvenen, toplumun benimsediği milli ve manevi değerleri özümsemiş, vatanını,milletini, toprağını seven,toplumsal,iklimsel ve çevresel sorunlara duyarlı, sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlamış çok yönlü,bilgili ,görgülü,hoşgörülü,bireylerin yetişmesini sağlamak.

Saatler: 08:30 / 15:30
Yabancı Dil:
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: ½99
Sportif Etkinlikler: Okulumuz voleybol turnuvası, vb etkinliklere katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak sergisi.
Proje Çalışmaları: Resim yarışmaları ve resim sergisi etkinlikleri düzenlenmektedir.

WEB - https://abaglarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ALANBAŞI KÖYÜ HAV BAĞLARI MEVKİİ HAV BAĞLARI KÜME EVLERİ NO: 110 YUSUFELİ / ARTVİN

Yerleşim Yeri - Alanbaşı Köyü Hav Bağlığı

Ulaşım Ulaşım servislerle sağlanmaktadır. Ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye uzaklık: 15 km